[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading uncode_shortcode_id=”102008″]Tudatos nőknek tudatos bőrápolás[/vc_custom_heading][vc_column_text uncode_shortcode_id=”187582″]Napjainkban a tudatosság már nem csak egy gondolat, amit jó lenne betartani és aszerint élni a mindennapjainkat, hanem inkább egy kötelesség, amiről tudjuk, hogy csakis jó irányba vezethet. Legyen szó a táplálkozásról, életvitelről, vásárlási szokásokról vagy éppen a tudatos bőrápolásról.

Vajon mikor jön el annak az ideje, hogy tudatosan szeretnénk felépíteni a bőrápolási szokásainkat?

Sok esetben, ahhoz, hogy elkezdjük céltudatosan felépíteni a rutinunkat, kell, hogy valami elindítsa bennünk ennek a gondolatát. Például, ha szeretnénk kihozni magunkból a legjobbat, vagy éppen nem akarunk az átlagos rituálénknál megragadni, esetleg már előre gondolkodunk és megelőzzük az öregedés jeleit. Szintén látókörbe kerülhet akkor is, ha felfedezünk egy komolyabb elváltozást, ami akár elkerülhető is lehetett volna.[/vc_column_text][vc_single_image media=”1704″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”148769″ media_link=”url:https%3A%2F%2Fsolanie.hu%2F%3Fgclid%3DCj0KCQiAmaibBhCAARIsAKUlaKTutLQOz0tGMrdCsAW2HC4ZC8NXgB2RkGANb21GOO-aQakBRYeOl_0aAncqEALw_wcB|target:_blank”][vc_custom_heading heading_semantic=”h3″ text_size=”h3″ uncode_shortcode_id=”136617″]Nem csak az számít, hogy „mit”, hanem a „hogyan” és „miért” is![/vc_custom_heading][vc_column_text uncode_shortcode_id=”189110″]A tudatos bőrápolás lényege, hogy azt nyújtsuk a bőrünknek, amire valóban szüksége van a saját igényeire szabva. Ezt pedig egy szakember által elvégzett bőrtípus megállapításnak, némi kutatómunkának vagy probléma esetén a kiváltó ok megvizsgálásának kell megelőznie. Az is fontos, hogy a különböző bőrhibáknak ne az eltakarására, hanem inkább a megoldására törekedjünk.  Ezek után jöhetnek csak a kozmetikumok kiválasztásai a bennük lévő összetevőkre koncentrálva.

Ha mindezekkel tisztába vagyunk, akkor máris tudni fogjuk, hogy az egyes hatóanyagok pontosan milyen hatásokat fejtenek ki a bőrünkben.

Természetesen időközben a külső-belső tényezők hozzájárulhatnak a bőr állapotának változásához.  Ilyenkor finomítgatni kell a rutinunkon az egyedi igények figyelembevételével.[/vc_column_text][vc_custom_heading heading_semantic=”h3″ text_size=”h3″ uncode_shortcode_id=”927088″]Tudatos kozmetikumok[/vc_custom_heading][vc_column_text uncode_shortcode_id=”198731″]Jöhet az izgalmas rész! Azt gondoltad volna, hogy a még tudatosabb lépést generálhatsz a bőrápolásodban azzal, ha hazai gyártók termékeit vásárolod meg?

Bizony! Ha ugyanis magyar kozmetikumot választasz lerövidíted a szállítási folyamatokat nem terhelve ezzel a környezetet.

Arról nem is beszélve, hogy az Európai Uniós szabványoknak megfelelnek, ami a garantáltan megbízható és magas minőségű termékeket jelent.[/vc_column_text][vc_custom_heading heading_semantic=”h3″ text_size=”h3″ uncode_shortcode_id=”115021″]Fiatalodj professzionálisan Solanie termékekkel[/vc_custom_heading][vc_column_text uncode_shortcode_id=”891605″]A Solanie termékek fejlesztése ma is a hatékony receptúrákban és szinergens hatóanyag kombinációkban rejlő szakmai tudáson alapszik, melyet ma már modern laboratóriumi háttér is támogat. Egy új termék megalkotása művészi alapossággal, a kozmetikai szalonban aktívan dolgozó kozmetikusok, vegyész szakemberek és szépségipari szakértők együttműködésével kerül megvalósításra.

Hadd mutassuk be a Solanie tű nélküli 3 Peptides mezoterápiás ránctalanító arcápoló családunkat, amely hatékony megoldást kínál a fiatalodni vágyó hölgyeknek, azoknak is akik az orvosi esztétikai kezelések során alkalmazott tűszúrásoktól tartanak.

Ez a termékcsalád olyan 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmaz, amelyek a tűszúrás mélységében hatnak és az adott bőrproblémák gyökerére fókuszálva képesek a bőrtüneteket minél hatékonyabban mérsékelni. Fiatalítanak, ránctalanítanak, sejtmegújító és regeneráló hatásúak.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”1699″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”451928″ media_link=”url:https%3A%2F%2Fsolanie.hu%2Ftermekcsaladok%2Fmesopeptid|target:_blank”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”1700″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”927271″ media_link=”url:https%3A%2F%2Fsolanie.hu%2Ftermekcsaladok%2Fmesopeptid|target:_blank”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner column_width_percent=”100″ align_horizontal=”align_center” gutter_size=”3″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″ uncode_shortcode_id=”697628″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”205686″]

A Solanie kozmetikumokkal egyszerre kipipálhatod a tudatos bőrápolást és a tudatos vásárlást, ugyanis magyar termékcsalád, mely célzott megoldásokat kínál! 😊

[/vc_column_text][vc_button button_color=”color-606003″ border_width=”0″ link=”url:https%3A%2F%2Fsolanie.hu%2F%3Fgclid%3DCj0KCQiAmaibBhCAARIsAKUlaKTutLQOz0tGMrdCsAW2HC4ZC8NXgB2RkGANb21GOO-aQakBRYeOl_0aAncqEALw_wcB|target:_blank” button_color_type=”uncode-palette” uncode_shortcode_id=”417850″]MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ A SOLANIE TERMÉKEKRŐL[/vc_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner column_width_percent=”100″ align_horizontal=”align_center” gutter_size=”3″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″ uncode_shortcode_id=”693447″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”735789″]

Kipróbálnád a Solanie termékeket?
A 2022.11.11.-én megrendezésre kerülő PlanAll Dayen garantáltan lehetőséged lesz rá, ugyanis minden vendég goody bagjében megtalálható lesz 2-2 termék valamint a konferencia záró tombola sorsolásakor egy 60 ezer Ft értékű Exkluzív Solanie ajándékcsomagot is nyerhetsz a Solanie Professional Cosmetics felajánlásában.

[/vc_column_text][vc_button border_width=”0″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.eventim.hu%2Fhu%2Fjegyek%2Fplanall-day-a-tudatossag-napja-budapest-corinthia-hotel-1291522%2Fperformance.html|target:_blank” uncode_shortcode_id=”193074″]JEGYVÁSÁRLÁS[/vc_button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]