PlanAll x Viszkok  Fruzsi

Viszkok Fruzsi több mint egy évtizede foglalkozik online tartalomgyártással, 2010-ben indította el blogját, amit három évvel később YouTube-csatornája követett. Az eredetileg közgazdász végzettségű youtuber, vlogger, infl uenszer Magyarország egyik legnépszerűbb nőknek szóló videóblogját vezeti, élet- móddal kapcsolatos tanácsait mind YouTube-, mind Instagram-csatornáján több mint négyszázezren (!) követik

Kevés olyan sokoldalú influenszerrel találkozni, mint Viszkok Fruzsi. A meghatározó véleményvezérek rendszerint egy-egy témáról ismertek, Fruzsi azonban egyaránt járatos a divat, az utazás, a DIY és a bullet journaling világában. Videói hétről hétre hasznosabbnál hasznosabb tippekkel támogatják a követőket: vlogjaiban választ találhatunk a lakberendezés, a divat, a hatékony időbeosztás, de még a magánéletünk nagy kérdéseire is, sőt mellé szegődve a világ legszebb tájaira is eljuthatunk.

Fruzsi – ahogy azt nemrégiben a HVG Könyvek jóvoltából megjelentetett első könyve, a Tedd rendbe az életed! is hirdeti – a rendszerek, az átgondolt rutin és a tervezés elkötelezett híve, így PlanAlljaival is abban segít, hogy rendet találjunk a hétköznapok rohanó káoszában. Az elmúlt évek eseményeinek fényében, a kiszámíthatatlanság napjaiban jó, ha biztos támaszra találunk mindennapjaink szervezésében, melyhez a hölgyek az új Viszkok Fruzsi PlanAllokban tökéletes partnerre találhatnak. Egy kiegyensúlyozott élet megszervezéséhez és a kialakított szokások megtartásához jól jöhetnek a kalendárium tervező és tematikus szakaszai: hasznos segítséget nyújthatnak a szokás-, a hála- és a hangulatkövető oldalak, vagy éppen az év olvasmányait listázó könyvespolc oldal. A pénzügyi tudatosság fokozását támogatják a bevételek-kiadások követésére szánt oldalak, az álmok szem előtt tartását az éves bakancslista segíti. A heti és negyedéves célok kitűzéséhez szintén találnak felületet a naplóhasználók.