PlanAll System

Mi a tudatos élet segítését tűztük ki célul.

– Szilágyi Gábor, PlanAll alapító-tulajdonos

A PlanAll egy brand, egy életfelfogás. Egy olyan márka amely abban segít az embereknek, hogy könnyebben tudják tervezni az életüket.

Mi az a PlanAll System?

Hiszünk abban, hogy egy sikeres, kiegyensúlyozott élet alapja a tudatos tervezés.

FEDEZD FEL!

Legyenek S.M.A.R.T céljaid!

A terv nélküli cél csak vágy

Antoine de Saint Exupéry

Célokat kitűzni nem nagy dolog, vagy mégis? A mindennapi hajtásban gyakran előfordul, hogy valahogy elvész a lendület és félúton már azt sem tudjuk, hova indultunk és miért. Ennek az oka, hogy céljaink valójában homályos elképzelések, amelyek csak részben vagy egyáltalán nincsenek definiálva. Ebben segít a SMART módszer, ami 5 egyszerű lépésben segít meghatározni az ideális és valóban hatékony célokat. 2022-ben ennek keretében olyan gondolatindító kérdéseket szedtünk össze, melyek segítenek meghatározni céljaidat.

Bakancs és antibakancslista

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra

Kiugrani 4000 m magasból, látni a sarki fényt, végig motorozni a 66-os úton vagy először érezni a sós tenger illatát…bármi is legyen a vágyad mielőtt feldobod a „bakancsot” ha leírod, egy lépéssel közelebb kerültél hozzá.

Dohányozni, gyors kaját enni, szemetelni…ezek biztos nem kerülnének fel egyikünk bakancslistájára sem, viszont ha szeretnéd elengedni rossz szokásaidat a PlanAll antibakancslistával ezeket is észben tarthatod.

Életkerék – Az önismeret 8 pontja

Örökké változó világunkban lelki egyensúlyunk megteremtése kiemelkedő fontosságú.

Az életkerék megmutatja mely életterületünkön szükséges változtatni, fejlődni, segít megfogalmazni, hogy hol akadtál el. Az önismeret 8 pontja: Egészség, Lelkiség, Személyes fejlődés, Környezet, Család, barátok, párkapcsolat, Tanulmányok, munka, anyagiak, Kreativitás, Szórakozás, feltöltődés

Jelöld be minden egyes szeletnél, hogy mennyire vagy elégedett az adott életterülettel! A kör középpontja jelenti a nullát, a körvonal pedig a 10-est a skálán. Szánj egy kis időt arra, hogy átgondolod melyik terület milyen mértékben és arányaiban működik megfelelően, elégedett vagy, mely terület kevésbé sikeres, mi az, ami egyáltalán nem működik?

Használhatsz különböző színeket az egyes életterülethez.

Szokáskövető

Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!

Yoda

Ezen a lapon tudod számszerűsíteni és rendszerezni, hogy az adott hónapban mennyit tettél egy-egy szokás kialakítása, fenntartása vagy felhagyása érdekében. A táblázat oszlopait a hónap napjai adják, míg sorait az adott tevékenység, mint például: olvasás, edzés, húsmentes nap. Amelyik napon tettél az adott cél érdekében, pipáld vagy színezd ki a celláját.

Éves-negyedéves értékelés, akcióterv a következő negyedévre

A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban.

VÁSÁRLÁS

Minden életvitelhez alkalmazkodva