PlanAll Nagykövet – Kende-Hofherr Krisztina

Motivációs tanácsadó, a legnagyobb hazai sztárok imázsáért felelős menedzser, sikeres üzletember, lenyűgöző személyiség, a PlanAll brand legújabb nagykövete. Ez mind igaz a Forbes Hungary által a magyar média 9. legbefolyásosabb nőjének választott Kende-Hofherr Krisztinára

Két évvel ezelőtt Kende-Hofherr Krisztina odaadó munkájának köszönhetően új fejezet nyílt a magyar agendák történetében. Sokan megelégednének a KHK x PlanAll tervezők eddigi sikereivel, és nem változtatnának a bevált recepten, de ha valaki kicsit is ismeri Krisztát, tudja, hogy őt nem ilyen fából faragták. 2022-ben még tovább emeli a tétet!

A legújabb kiadás nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint hogy minket is hozzásegítenek a személyes, vágyott sikerünkhöz. De ne legyenek tévhiteink, ehhez nekünk is sokat kell dolgoznunk! Szerencsére KHK az év minden napján fogja a kezünket: apró gondolatokkal motivál, izgalmas feladatokat ad, vagy egyszerűen „csak” arra kér, tartsuk magunkat az általa kifejlesztett életvezetési módszertanhoz. Ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy komolyan vegyük a feladatot, nem marad el a jutalmunk! #AJMAFT, azaz Akard jobban, mint amenynyire félsz tőle. A sikerhez vezető első lépések egyike ugyanis annak felismerése, hogy mindannyian félünk valamitől. Ez a félelem pedig meggátol abban, hogy változtassunk, hogy tegyünk a céljaink eléréséért.

Kriszta az eddigi KHK módszertant bővítette ki az #AJMAFT koncepciójával. Az általa tervezett agenda minden héten kézen fog, és segít megválaszolni a siker útjában álló legégetőbb kérdéseket. Mi az, amit valójában tenni szeretnél? Mi történhet a legrosszabb esetben, ha megteszed? És mi a legrosszabb,
ami akkor történhet, ha nem cselekszel?

Az új KHK heti tervező tehát még az eddigieknél is sokkal inkább sikerorientált, de nem pusztán a nagy tervek megvalósítására koncentrál, hanem az apró-cseprő problémák és kihívások leküzdésére is.