Ilyen volt a 2021-es PlanAll Day

Tavaly első alkalommal került megrendezésre a PlanAll Day, melynek a csodás Corinthia Hotel Budapest adott otthont.

A több, mint 300 résztvevő jobban megismerhette a PlanAll megalakulásának történetét, misszióját és kiadványaink felépítését, a PlanAll Systemet.

Az est fénypontjaként 4 a maga szakmájában kiemelkedő Nővel hallgathattunk meg inspiráló, a következő évre utat mutató beszélgetéseket. Mindannyian bemutatták saját PlanAll kiadványukat, melyet egyedileg dedikáltak is a jelenlévőknek.

Ördög Nórától megtudhattuk, hogyan tervezi meg mindennapjait Édesanyaként, feleségként, műsorvezetőként és (már nem is olyan kicsi) kisboltosként.

Kende-Hofherr Krisztina, motivációs előadó, producer a PlanAll-al 4 éve tartó közös munkáról és az #AJMAFT jelmondatáról mesélt bővebben, azaz Akard jobban, mint amennyire félsz tőle.

Csorba Anita rávilágított milyen fontos kreatívan élni. Nem elfelejteni és elnyomni a bennünk élő gyermeket.

Viszkok Fruzsi, tartalomgyártóval bemutattuk legújabb közös termékünket az ArtBoxot, ami alap darab mindenkinek, aki bullet journal készítésbe kezdene. Fruzsi mesélt még bakancslistájáról és utazási terveiről.

A lányokat egy közös játékra is meginvitáltuk, ahol egyértelműen bizonyították, hogy tervezésben nem ismernek tréfát.

A rendezvény keretében mutattuk be a 2022-es éves Planall tervezőket. Egy résztvevő szavaival élve: „ A planallok kiállítása olyan volt, mintha egy csodás ékszer kollekció lenne.”

#tiírtátok

Találkozzunk 2022-ben is!

Idén 2022.11.11-én újra megrendezésre kerül a PlanAll Day és nem túlzás kijelenti, hogy újabb szintre emeljük a rendezvényt és annak üzenetét.

A PlanAll határidőnaplókat a PlanAll System alapján fejlesztjük évről évre, hogy segítsük azokat, akik tudatosabbak, rendszerezettebbek és sikeresebbek szeretnének lenni a mindennapjaikban. A PlanAll System egyik alappillére az önismeret 8 pontja, az élet 8 különböző területe: egészség, személyes fejlődés, kapcsolatok, kreativitás, lelkiség, környezet, karrier és feltöltődés.

Hiszünk benne, hogy ezen területek tudatos tervezése, fejlesztése és időről-időre való kiértékelése nagyban hozzásegít minket egy számunkra kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élethez, kisebb nagyobb céljaink megvalósításához.

Éppen ezért az idei PlanAll Day konferencián ennek a 8 életterületnek a szakértőit hallgathatod meg és inspirálódhatsz velünk együtt a Corinthia Hotel Budapestben.