PlanAll x Viszkok Fruzsi

Digitális tartalomgyártó

PlanAll x Viszkok Fruzsi

Digitális tartalomgyártó

A kollekció darabjai

Éves tervező - STARLIGHT
VÁSÁRLÁS »
Éves tervező - SUNSHINE
VÁSÁRLÁS »

Hangulattábla és szokáskövető

Fruzsi planalljában is megtalálható a havi szokáskövető, ahol számszerűsíteni és rendszerezni tudod, hogy az adott hónapban mennyit tettél egy-egy szokás kialakítása, fenntartása vagy felhagyása érdekében. A táblázat oszlopait a hónap napjai adják, míg sorait az adott tevékenység, mint például: olvasás, edzés, húsmentes nap. Amelyik napon tettél az adott cél érdekében, pipáld vagy színezd ki a celláját.

A 2022-es Viszkok Fruzsi tervezőből sem maradt ki a havi hangulattábla. Idén nem csak naponta, hanem akár délelőttre és délutánra is különböző hangulatot tudsz megadni. Jelezd a lap alján, hogy melyik szín milyen hangulatot jelöl és töltsd napi rendszerességgel, hogy hó végén lásd, hogy alakult a hangulatod az adott hónapban.

Könyvespolc

Az olvasási bakancslista: itt tudod vezetni azokat a könyveket amelyekre az év folyamán sort szeretnél keríteni! Vezetheted ceruzával és ha valamit kiolvastál, átírhatod tollal!

Havi bevétel kiadás

Az anyagi tudatosság jegyében ezen az oldalon összegezheted, hogy mire mennyit költöttél, sőt célokat is állapíthatsz meg mind bevétel mind kiadás fronton. Az összegzés végén görgetve tudod vezetni az év során megtakarított összeget.

Mi mindent találsz Viszkok Fruzsi 2022-es tervezőjében?

Bakancslista

Negyedéves célok

Éves áttekintő

Hálanapló

VÁSÁRLÁS

PlanAll x Viszkok Fruzsi

Viszkok Fruzsi több mint egy évtizede foglalkozik online tartalomgyártással, 2010-ben indította el blogját, amit három évvel később YouTube-csatornája követett. Az eredetileg közgazdász végzettségű youtuber, vlogger, infl uenszer Magyarország egyik legnépszerűbb nőknek szóló videóblogját vezeti, élet- móddal kapcsolatos tanácsait mind YouTube-, mind Instagram-csatornáján több mint négyszázezren (!) követik

TOVÁBB A BEJEGYZÉSRE