PlanAll x Kende-Hofherr Krisztina

Motivációs előadó, producer

PlanAll x Kende-Hofherr Krisztina

Motivációs előadó, producer

A kollekció darabjai

A legújabb KHK x PlanAll nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint hogy minket is hozzásegítenek a személyes, vágyott sikerünkhöz. De ne legyenek tévhiteink, ehhez nekünk is sokat kell dolgoznunk!

Siker tervező - GREEN
VÁSÁRLÁS »
Siker tervező - DARK BLACK
VÁSÁRLÁS »

A kitartásra való ösztönzés

KHK az év minden napján fogja a kezünket: apró gondolatokkal motivál, izgalmas feladatokat ad, vagy egyszerűen „csak” arra kér, tartsuk magunkat az általa kifejlesztett életvezetési módszertanhoz.

Akard jobban mint amennyire félsz tőle

Kriszta az eddigi KHK módszertant bővítette ki az #AJMAFT koncepciójával. Az általa tervezett agenda minden héten kézen fog, és segít megválaszolni a siker útjában álló legégetőbb kérdéseket. Mi az, amit valójában tenni szeretnél? Mi történhet a legrosszabb esetben, ha megteszed? És mi a legrosszabb, ami akkor történhet, ha nem cselekszel?

Mi mindent találsz a 2022-es 288 oldalas KHK siker tervezőben?

Éves, havi, heti, napi bontás

Éves tervező

Motivációs idézetek

Negyedéves célok

Heti összegző

Fő célok

Hálanapló

Napi szokáskövető

Tennivaló lista

Nyári szünidő tervező

VÁSÁRLÁS »

KHK jegyzetfüzet

Egy füzet, ami teret ad a szabad jegyzetelésnek és gondolatáramlásnak, egyben inspirál és motivál.

Egy-egy jó idézet és jeles példaképek maradandó gondolatai sokat jelentenek számomra. Be tudnak indítani egy napot, terelgetnek, kapaszkodót adnak vagy éppen elindítanak valamit az emberben. Éppen ezért gyűjtöttem össze ebben a füzetben a kedvenceimet. Hogy inspiráljanak és motiváljanak titeket is.

– KHK

VÁSÁRLÁS »

KHK jegyzetfüzetek

KHK Notesz - LIME
VÁSÁRLÁS »
KHK Notesz - LIME
VÁSÁRLÁS »
KHK Hálanapló
VÁSÁRLÁS »

PlanAll Nagykövet

Motivációs tanácsadó, a legnagyobb hazai sztárok imázsáért felelős menedzser, sikeres üzletember, lenyűgöző személyiség, a PlanAll brand legújabb nagykövete. Ez mind igaz a Forbes Hungary által a magyar média 9. legbefolyásosabb nőjének választott Kende-Hofherr Krisztinára.

TOVÁBB AZ INTERJÚRA