Társad az egész tanévben – PlanAll Study

Diák Tervező

Igazán hiánypótló termékkel bővült a PlanAll család

A PlanAll Study Diák Tervező a tudatos, mindenre felkészült tanulók legjobb barátja – hasznos társ, mely a felsősök, a középiskolások és az egyetemisták számára egyaránt megkönnyíti a tanévet.

Az évről-évre trendi designnal elérhető PlanAll diák tervezőkkel semmi nem érhet felkészületlenül, hiszen segítségükkel szervezetten, átláthatóan kezelheted a tanév minden feladatát. A tervezőt általános iskolások, gimnáziumi diákok és egyetemisták bevonásával és igényeik figyelembevételével készítettük, így igazi hiánypótló terméket sikerült alkotnunk.

Idén is 2 formátummal alkottuk meg: PlanAll Study Midi, mely jó sok helyet biztosít az írás, jegyzetelés szerelmeseinek. PlanAll Study Mini, mely kis mérete ellenére ugyanolyan kompakt tartalommal rendelkezik, mint nagyobb testvére.

Heti tervező 2022 augusztus 1 – 2023  július 31 között

 

Mitől különleges beltartalma?

2 éves áttekintő: A PlanAll Study Diák Tervezőben áttekinthető a 2021/2022-es és a 2022/2023-ss tanév is, hogy a tervező segítségével egy teljes naptári naptári évet is a Neked legmegfelelőbben alakíthasd.

Órarendek: Akár 4 különböző órarendet is bejegyezhetsz a PlanAllodba, az órákat Te számozhatod meg, vagy akár a ki- és becsengetések időpontját is bevezetheted, sőt, a különórákat is könnyedén jelölheted.

Havi bontású tervező nyelvvizsgához, közösségi szolgálathoz, diákmunkához: Nem csupán napi szinten, de hónaponkénti bontással is strukturálhatod az idődet, bejelölheted, milyen fontos események várnak rád az adott hónapban.

Verseny- , pályázati, beadandó naptár: Ez a speciális naptár segít az egész év áttekintésében. Egy helyen összegyűjtheted benne az összes nevezési és leadási határidőt. A kétszínű színezésnek hála, az adott hónap heteit is könnyedén elkülönítheted.

Vizsgaidőszak-tervező: A tavaszi és az őszi félév vizsgaidőszaka is egyszerűen tervezhető egy kifejezetten erre szánt, az időszakot napi bontásban bemutató naptár segítségével.

Féléves értékelési felület: A félév végén számba veheted a sikereidet és átgondolhatod, milyen tényezők közrejátszása miatt nem teljesítetted esetlegesen a félévre kitűzött céljaidat. Értékelheted a félév történéseit, és egy 10-es skálán, színkódokkal értékelheted havi bontásban a féléves célok teljesülését.

Havi áttekintők: Minden hónapmegkezdését egy kétoldalas havi áttekintő naptár segíti, amely mellett lehetőség van a havi tennivalók listázására. A hónap fontos napjait már itt megjelölheted a naptármatricák segítségével. Hogy erőt adjunk a hónap tervezéséhez, minden áttekintő naptár mellé elhelyeztünk egy motiváló idézetet is.

Részletes napi bontás: A PlanAll Study Diák Tervezőben a névnapok mellett feltüntettünk minden jelentős évfordulót, világnapot, emléknapot, ünnepnapot. A hétköznapokat külön napszakokra osztottunk, hogy leegyszerűsítsük a különböző programok, tennivalók egy napra való összeszervezését, emellett hagytunk helyet az aznapi fontos tudnivaló kiemelésére is.

Nyáriszünet tervező: Ugyan ez elsőre másképp tűnhet sokak számára, de pontosan tudjuk, hogy a nyári szünet is része a tanévnek. Áttekintő naptárunkban könnyedén bejelölhetők a táborok, kirándulások időpontjai, hogy a nyári programok, nyaralások könnyedén tervezhetők legyenek.

Anyagi tudatosság táblázat: Minden hónapra külön táblázatot szenteltünk a kiadások és a bevételek havi összegzésére is, hogy hatékony segítséget nyújtsunk az anyagi tudatossággal kapcsolatos céljaid valóra váltásában.

Kontaktok: Osztálytársaid, csoporttársaid elérhetőségét egy előre kialakított, könnyen átlátható táblázatba gyűjtheted, így a későbbiekben bármikor felveheted velük a kapcsolatot, ha szükség van rá.

Szabad jegyzetelési felületek: Segítünk, hogy minden felületet maradéktalanul ki tudj használni. Természetesen helyet biztosítunk az eddigiekhez nem kapcsolódó, egyéb témákban készülő jegyzeteidnek, kiegészítéseidnek is. A pontozott oldalak a hónapok között és mellett, valamint a tervező végén is megtalálhatóak, hogy kedved szerint használhasd akár jegyzetelésre, akár rajzolásra.

Természetesen – ahogy a PlanAll család korábbi tagjainál vásárlóink már megszokhatták – kiemelt figyelmet fordítunk a személyes célok elérésére is, így a naptárban ” Az én évem éves reflexióval”  segítjük a tanulókat féléves/éves céljaik meghatározásában és lekövetésében.

Idén 3. éve, hogy Viszkok Fruzsi által megálmodott borítóval és beltartalommal is elkészítettük, hiszen Ő is hisz abban, hogy a szervezett, tervezett mindennapok hozzásegítenek egy teljesebb, kiegyensúlyozott Élethez.

IRÁNY A WEBSHOP »

A kollekció darabjai

Lapozz bele!

Viszkok Fruzsi x PlanAll
Calm
VÁSÁRLÁS »
Viszkok Fruzsi x PlanAll
Serene
VÁSÁRLÁS »
PlanAll Study 2022/23
Fun
VÁSÁRLÁS »
PlanAll Study 2022/23
Dream Big
VÁSÁRLÁS »
PlanAll Study 2022/23
Birsong
VÁSÁRLÁS »
PlanAll Study 20222/23
Purple Tiles
VÁSÁRLÁS »