[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image media=”1352″ media_width_percent=”100″ uncode_shortcode_id=”677034″][vc_column_text uncode_shortcode_id=”188738″]Egyre hosszabbak a nappalok és melegebb az idő. Diákok és tanárok kimerülten várják, hogy végre felkerüljön a táblára az a bizonyos V betű. A fák zölden pompáznak és üdítő árnyékot adnak a tikkasztó melegben. A grillezés illata lassan minden este betölti a levegőt.

Itt van a nyár.

Ha nem figyelünk eléggé, könnyen arra ébredünk, hogy túlságosan gyorsan elszaladt ez a három hónap. Éppen ezért álljunk meg egy pillanatra, és gondoljuk át, hogyan szeretnénk átélni az idei nyarat.

Íme 3 tipp, hogy ne csak elteljen, de tartalmas is legyen a nyári időszak.[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”124834″]1. Tervezz előre!

Talán ezt nem kell sokatoknak mondani, hiszen a nyaralásokat a legtöbben időben lefoglalják és a szabadságolások miatt előre terveznek is vele. Ám mégis érdemes május végén egy kicsit megállni, leülni éves tervezőnk elé és végigvenni az elkövetkezendő hónapokat. Ehhez alkottuk meg a legtöbb PlanAll tematikában nyáriszünet tervezőnket. Ezt a két oldalt május végén a szokáskövető és az életkerék után találjátok meg.  Írj be minden fix dátumot pl:. esküvőket, rövidke túrát, külföldi hosszabb vakációt. Ha megvagy, egyeztess a családoddal és a barátaiddal is.

 

2. Kellemest a hasznossal

Egyben látni a teljes „beosztásodat” azért is nagyon hasznos, mert a már lefixált programokhoz hozzá tudsz kapcsolni más megállókat is. Például, ha egy esküvőre mész szombaton Nyíregyháza környékén, érdemes lefoglalni egy szállást arra az éjszakára és másnap meglátogatni a „helyek, ahova el szeretnék menni” listádon lévő Nyíregyházi Állatparkot vagy meglátogatni a közelben élő régen látott rokonaidat.

 

3. Figyelj az egyensúlyra!

A jó idő hatására sokan hajlamosak vagyunk túlzsúfolni ezt a rövidke időszakot. Már a tervezésnél is figyelj arra, hogy legyenek üres hétvégék, amikor otthonod nyugalmában tudsz feltöltődni.
Írj olvasási listát, és szánj időt a csendes pihenőkre.[/vc_column_text][vc_column_text uncode_shortcode_id=”174338″]Nincs ötleted mit csinálj? Íme PlanAll nyári bakancslistánk:[/vc_column_text][vc_single_image media=”1353″ media_width_percent=”60″ uncode_shortcode_id=”185806″][uncode_share layout=”multiple” bigger=”yes” title=”TETSZETT A CIKK? OSZD MEG BARÁTAIDDAL!”][/vc_column][/vc_row]